Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Aslan burcuna 2019’da büyük tavsiye!

Nuray Sayarı’dan Aslan burcuna 2019’da büyük tavsiye!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog ve kişisel gelişim uzmanı Nuray Sayarı, 29 Aralık Cumartesi günü Antalya’da bulunan Erasta AVM’de sevenleri ile buluştu.

Sayarı’nın burçlarla ilgili önemli bilgiler sunduğu programa çok sayıda vatandaş katıldı. Sayarı, programında burçlar konusunda önemli bilgiler sundu. Aşağıdaki videodan detayları izleyebilirsiniz. Sayarı’nın burçlarla ilgili bazı tavsiyeleri ise şöyle:

“2019 Güneş ve Ay Tutulmaları hayatımızda çok büyük değişiklikliklere sebep olacak. Yılın ilk Güneş tutulması 6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek. Oğlak, karşıt burcu da Yengeç. 6 Ocak’ta ayın ilk haftası ile birlikte güneş tutulması ile giriş yapıyoruz. Sadece Oğlakların mı hayatı etkilenecek, hayır. Hepimizin hayatı etkilenecek. Yılın ilk güneş tutulması da hepinize şunu hatırlatacak; ‘Bugüne kadar neyi göz ardı ettik, neyi görmezden geldik, ne kadar kendimize haksızlık ettik? Kimlerin bizim hayatımıza kaos yaşatmasına izin verdik, niye verdik?’ Güneş toplumda erkeği temsil eder. Güneş bir evin babasıdır, kocasıdır. Güneş hayata karşı duruştur, kişiliktir, karakterdir.. Ay ise dişidir, kadındır. Yılın İlk Ay Tutulması 21 Ocak’ta. Sadece Aslan burcunda bir ay tutulması var bu yıl. Aslan burçları ve kova burçları bu sene sadece 21 Ocak 2019’daki tek yaşanacak olan ay tutulmasında, 2018’de hayatınızdan silkelediğiniz, çıkardığınız kim varsa geri dönecek. Bir aslan erkeği, kadını arkadaşlıklarınız, evlilikleriniz, iş ortaklıklarınız… Zarar gördüğünüz kişileri silkeleyip attıysanız, geri dönenlere şans vereyim mi vermeyeyim mi, bunu düşüneceksiniz. Ben hep söylerim “Eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı..”