Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay için kendisini görmek kabus oldu!

Nurgül Yeşilçay için kendisini görmek kabus oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu sezon dizi veya tiyatroda yok… Ancak oyuncu kendisine yeni bir meslek buldu. Lise yıllarından itibaren resim yapan ve uzun süredir bu yeteneğini bir kenarda tutan Nurgül Yeşilçay’ın, geçen yıl yaz aylarından bu yana resim tutkusunu yeniden kabardı.

Emine Bulut’un kızının gözleri önünde öldürülmesi sonrasında kadınların yaşadığı sorunları resim yoluyla anlatmak için çalışmalara başlayan Nurgül Yeşilçay, şimdilerde bu çalışmasını sergilemek için sabırsızlanıyor.

11 Mart’ta Balat’taki sergisine hayranlarını bekleyen Yeşilçay, rol aldığı karakterleri de kendisini de bu çalışmalarına yansıttığını açıkladı.

Nurgül Yeşilçay için kendisini görmek kabus oldu! 7

Ünlü oyuncu, sürekli kendisini görmenin de artık kabus gibi bir şey olduğunu ifade ediyor.

İşte Yeşilçay’ın dikkat çeken açıklaması: “Oynadığım o karakterlerin hem hepsi var, hem hiçbiri yok! Yani tam bilmiyorum! Aslında resimlerde önceleri kendimi çiziyordum. Ben birine model olur musun desem kim gelecek yani? Ne bileyim, kimseye soramıyordum o yüzden mecburen kendimi çiziyordum! Ama televizyonda kendini gör, sinema perdesinde kendini gör, aynada kendini gör! Bir de resimde kendimi görmek kâbus gibi oldu. İnsanın kendini çizmesi sıkıcı ve az maceralı. Başkalarını resmetmek, başka yüzlerin hikâyeleriyle tanışmak ve kendi hikâyeni onlarla harmanlamak çok zevkli…”