Ana sayfa Güncel Haberler Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay’ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti!

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay’ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Kefaret dizisi, izleyenleri çoğunlukla dram dolu sahneleriyle üzerken, bazen de eğlenceli olaylarla güldürüyor. Ancak dizide Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Zeynep’in kaçırılan kızını arama hikayesi, aslında ağır dram dolu bir olay. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolü paylaşan Yeşilçay, kamera önünde kimi zaman yürekleri burkan anlar yaşatıyor.

Fakat dizinin kamera arkası pek de öyle değil! Birbirleriyle iyi anlaşan bir ekip olan Kefaret dizisinin oyuncuları, kamera arkasında yoğun ve yorucu saatler geçirirken, aynı zamanda eğlenceli ve keyifli anlara da imza atıyorlar.

Zaman zaman partneri Mert Fırat’a takılan Nurgül Yeşilçay, esprili kişiliğiyle rol arkadaşlarıyla kamera arkası pozlarını instagram sayfasından yayınlıyor.

Yeşilçay’ın enerjik ve esprili halleri, sette de devam ediyor. Oyuncu, dizide Meltem karakterini oynayan ve adeta Kefaret’in ‘kötü kadını’ olan Özge Özaçar ile kamera arkasında iyi anlaştıklarını yaptığı paylaşımlarla da gösteriyor.

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 6

Oyuncu, instagram’da kendisine sorulan bir soru üzerine Özge Özaçar ile karşılıklı daha çok sahneleri olmasını çok istediğini ve onunla eğlendiklerini söylemişti.

Yeşilçay’ın bu söylemlerinin ardından yaptığı paylaşımlar ise setteki dostluğu da ortaya koydu. Her ne kadar dizide birbirlerinden hiç hoşlanmasalar da kamera arkasında durumu bambaşka!

Nurgül Yeşilçay’ın aşağıdaki pozlarını Öze Özaçar çekmiş.

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 7

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 8

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 9

Bu arada Nurgül Yeşilçay, bu akşam (24 Ocak Pazar) ekrana gelecek olan yeni bölümle ilgili izleyenleri meraklandıracak bir paylaşım da yaptı…

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 10

Bakmayın siz dizideki hallerine! Nurgül Yeşilçay'ın bu pozlarını, dizinin sevilmeyen ismi çekti! 11