Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay, oğluyla gittiği mekan sahiplerine sosyal medyadan lafı fena çaktı!

Nurgül Yeşilçay, oğluyla gittiği mekan sahiplerine sosyal medyadan lafı fena çaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ekranlara son olarak Show TV’de final yapan Gülperi dizisiyle gelen Nurgül Yeşilçay, dizinin ardından Londra’da okuyan oğlu Osman Nejat’ın yanına gitmişti.

Türkiye’ye dönen Nurgül Yeşilçay, kısa bir süre sonra yurda dönen oğlunu, arkadaşları ile birlikte gezmeye götürdü.

Gittikleri mekanın sahiplerinin magazincilere haber verip kendisinin orada olduğunu bildirmesine kızan Yeşilçay, sosyal medyadan duruma tepki gösterdi.

Pek çok mekanın ünlü isimler geldiğinde magazincileri aradığı bir süreçte Nurgül Yeşilçay, reklam yapmak isteyen mekanlar için, zaten mekan iyiyse sosyal medyadan paylaştıklarını ifade ederek sitem etti.

Yeşilçay, “Mekan işleten arkadaşlar hala mekana magazinci çağırmak mı kaldı? 90’larda kaldı o işler! Ne zaman gitsem magazin çağıran arkadaşlara sesleniyorum. Bu çok demode bir şey! Artık instagram var o var bu var! Sen iyi olursan herkes paylaşır zaten. Magazinlerden daha çok takipçili pek çok kişi var. Yeni düzende kendine güvenen işletmelerde telefon kullanmak bile yasakken hem de! Kolay gelsin” sözleriyle bir paylaşım yaptı.

Yeşilçay, Instagram hesabının Story bölümünden oğlunun bir fotoğrafını da paylaşarak “Benimkiyle anlaştık, sağolsun, böyle kro yerlere gitmek için beni zorlamayacak artık! Ben magazinci arkadaşlarımı size meze yapmadan çağırırım, konuşurum gerekirse. Kimse kimseyi kullanmamış olur” notunu düştü.

İşte Yeşilçay’ın o paylaşımları:

Nurgül Yeşilçay, oğluyla gittiği mekan sahiplerine sosyal medyadan lafı fena çaktı! 8 Nurgül Yeşilçay, oğluyla gittiği mekan sahiplerine sosyal medyadan lafı fena çaktı! 9