Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay Paramparça’da neyse, Kefaret’te dizisinde de aslında farklı değil!

Nurgül Yeşilçay Paramparça’da neyse, Kefaret’te dizisinde de aslında farklı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Paramparça unutulmayan dizilerden birisi. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya başrollerde yer almıştı. Her ne kadar Yeşilçay olaylı bir şekilde diziden ayrılmış olsa ve Petekkaya ile karşılıklı söz düellosu yapmış olsa da dizi tarihinin önemli yapımlarından birisiydi.

2014-2016 yılları arasında dizide başrol oynayan ve Gülseren karakterine de hayat veren Nurgül Yeşilçay’ın o rolünü hatırlayanlar, şimdi Kefaret dizisinde izledikleri Zeynep ile arasında pek de bir fark göremiyor…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da benzer bir görüşte. Gülseren ile Zeynep karakterlerinin birbirlerini andırdıklarını düşünen Koloğlu, köşe yazısında da bu duruma dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'da neyse, Kefaret'te dizisinde de aslında farklı değil! 8

Nurgül Yeşilçay Paramparça'da neyse, Kefaret'te dizisinde de aslında farklı değil! 9

Murathan Mungan’ın bir sözü üzerinden durumu anlatan Sina Koloğlu, Paramparça’daki karakter ile Kefaret’teki karakter arasında ilk izleniminin de bu olduğunu ifade etti.

İşte Sina Koloğlu’nun Kefaret dizisi yorumu:

ONU HATIRLATIYOR…

Nedense Nurgül Yeşilçay bana Muhterem Nur’u hatırlatıyor. Murathan Mungan’nın “Hep mazlumdur, hep himayeye muhtaçtır, hep elinden tutulmak ister. Kaderin sillesini yemiştir, iyi kalplidir, derli topludur. Mendil taşır, iç çeker, nemli gözlerle ufka bakar” tarifi, Yeşilçay’ın karakterlerinde vücut bulur. ‘Paramparça’ da böyleydi. ‘Kefaret’te ilk izlenim Zeynep yine böyle.