Ana sayfa Güncel Haberler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın instagram programı başladı

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın instagram programı başladı

tarafından ker_def

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Mücbir Sebepler” ikinci sezonuna Vodafone Red sponsorluğunda başladı. “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”, ikinci haftanın sonunda 6 programla 1 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştı.

24 Kasım 2020 – Ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Mücbir Sebepler” yeni sezona Vodafone Red sponsorluğunda merhaba dedi.

İkinci sezonunda “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanmaya başlayan program, ikinci haftanın sonunda 6 programla 1 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştı. İzleyiciler her programda ortalama olarak 1-1.3 GB internet tüketirken, Vodafone Red’liler canlı yayınları internetinden yemeden sınırsız izledi.

“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”, gündemi kendine has diliyle yorumluyor. Programda Vodafone Red’e özel içerik ve entegrasyonlar da yer alıyor. Her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan program, içeriği ile büyük beğeni topluyor. Birçok ünlü ismin konuk olduğu “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” 2 ay sürecek.