Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı

Nurgül Yeşilçay’dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay –  Gülperi dizisinden sonra ekranda yer almayan Nurgül Yeşilçay, yeni başlayacak dizisinden önce tatile çıktı. Aslında bir süredir Bodrum’da tatil yapan oyuncu, bir ara İstanbul’a gelmişti. Yeşilçay’ın yeni sezonda bir dizide oynayacağı ortaya çıktı.

Ancak bu dizi televizyonda değil dijital bir platformda yayınlanacak. Henüz tam olarak hangi platformda olacağı belli değil ancak yeni bir komedi anlayışıyla hazırlanan Vahşi Şeyler dizisi, aynı zamanda Türkiye’nin ilk smart komedi dizisi olma özelliğini taşıyor.

Yeşilçay’ın Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun’un birlikte rol aldığı dizi projesi heyecanla beklenirken, ünlü oyuncu şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor.

Tatil fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşan Nurgül Yeşilçay, uzun süredir birlikte olduğu Yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile verdiği poza esprili bir söylem de ekledi.

Kocabay’a “Hoşlandığım çocuk” sözleriyle aşklarının hala taze olduğu mesajını da veren Nurgül Yeşilçay, bakın keyifli tatilinden hangi kareleri paylaşmış:

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı 11

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı 12

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı 13

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı 14

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizisi Vahşi Şeyler öncesinde esprili tatil mesajı 15