Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, arkadaşlarını da eleştirdi ve sert bir mesaj verdi

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, arkadaşlarını da eleştirdi ve sert bir mesaj verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Arka Sokaklar dizisinde 3 sezondur Bahar Komiser karakteri ile yer almakta olan ünlü oyuncu Merve Oflaz, önceki ay dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkmıştı. Oyuncu tatilde kitesurf tutkusunu yaşadı. Verdiği sosyal mesajlarla ve hayvan haklarına yönelik çıkışları ile bilinen ünlü oyuncu, önemli bir mesaj daha verdi.

Otobanda bulduğu bir köpeği sahiplenen oyuncu, hayvan satın alınmaması ve sokakta, barınaklardaki hayvanların sahiplenilmesi gerektiğini belirtti. Merve Oflaz, “Herkeste laf var icraat 0… Etrafımdaki arkadaşlarım dahil satın alarak can alıyorlar, sizler bu kafadan çıkmadıkça bu iş değişmeyecek arkadaşlar. Satın alma sahiplen derken önemi çok büyük. Bari bilinçli insanlar yapmasın” diyerek önemli bir eleştiride bulundu. Kendi arkadaşlarının da hayvan satın aldığını belirterek, tepkisini dile getiren oyuncu, ayrıca hayvanların kısırlaştırılması gerektiğini de anlattı.

Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz, arkadaşlarını da eleştirdi ve sert bir mesaj verdi 8

Merve Oflaz, mesajında şöyle yazdı: “Köpeklerinizi kısırlaştırın ki sokakta barınakta sahiplenmeyi bekleyen binlerce köpek var. Cins hem de… Bunu siz yapın, beni anlayan, benim gibi düşünen, benim gibi hayvanları seven, onlara zarar gelmesini istemeyen herkes lütfen kısırlaştırın, köpeklerinizi çoğaltmayın. Bakın bu bir dogo argentino perişan halde otobanda ölmeyi bekliyordu, memeleri sarkmış, muhtemelen damızlık kullanıldı bu kız. Onun bebeklerini parayla satın alırken, arka planda bu çocukları düşünün ve üretim yapılırken maalesef bir tane damızlık kurban seçiliyor ve 3 sene 4 sene sadece doğurtuyorlar ve hastalanınca sokağa çöp gibi atılıyorlar! Yapmayın parayla hayvan satın almayın, ah vah demeyin icraat yapın, yardım edin, paylaşın, bakıp geçmeyin.”

Merve Oflaz’ın bu anlamlı paylaşımının ardından Bensu Soral’dan da köpeği ile havuzda sevimli bir poz geldi. Bensu Soral da bu yolla hayvan sevgisini takipçilerine aşılamaya devam etti.

Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz, arkadaşlarını da eleştirdi ve sert bir mesaj verdi 9