Ana sayfa Dizi Haberleri Yağmur Ünal, Dolunay dizisini annesi Türkan Şoray’ın telkini ile bitirdiği haberine dokundurdu

Yağmur Ünal, Dolunay dizisini annesi Türkan Şoray’ın telkini ile bitirdiği haberine dokundurdu

tarafından ker_def
Yağmur Ünal: Annemle bağlantım yok!

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, Türkiye’nin en genç yapımcısı olduğunu ve kısa sürede önemli işler başardığını söyledi.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Yağmur Ünal, “İmza attığım projeleri 24 ülkeye ihraç ettim.Şimdi sırada üç projem daha var.Bu arada annem, her zaman fikrini beyan eder ama maddi konuda kendisiyle bir bağlantım yok” dedi.

Yağmur Ünal’ın yapımcılığını yaptığı Star TV’de yayınlanan Dolunay dizisinden zarar ettiği ve annesi Türkan Şoray’ın diziyi bitirmesi tavsiyesinde bulunduğu sitemizde de yer almıştı.

O haberin ayrıntıları şöyleydi:

Dolunay dizisi yaz ekranında büyük başarı kazanan yapımlardan birisiydi. Özge Gürel ve Can Yaman’ı buluşturan Star TV dizisi, bu başarısı sayesinde yeni sezonda da ekranda yer almayı hak etmişti. Ancak dizinin kötü giden reytingleri Yapımcı Yağmur Ünal’ı pes ettirdi. Dizinin günden güne maddi kayba gittiğini öğrenen Şoray da kızını uyararak, diziyi bitirmesini istedi.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünü üstlendiği dizide kullanılan villanın aylık kirasının 100 bin lira olduğu iddia ediliyor.