Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisinin şifreleri ortaya çıktı!

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisinin şifreleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gülperi dizisi geçen sezon Show TV’de yayınlandı. Timuçin Esen ile başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay, diziden sonra sinema filminde rol aldı. Mahalleden Arkadaşlar filminin dışında da başka bir projede bulunmadı. Diziler konusunda uzun süre dinlenme fırsatı bulan oyuncu, yeniden setlere dönüyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Nurgül Yeşilçay, 2020-2021 sezonunda Fox TV için hazırlanan yeni dizinin başrolünde yer alıyor. 25 Film yapım şirketi tarafından hazırlıkları sürdürülen dizi projesinin ismi Kefaret olarak belirlendi. Selim Demirdelen’in yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi ise Mahinur Ergun…Erkek başrol oyuncusunun kim olacağı da merak ediliyor.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisinin şifreleri ortaya çıktı! 7

Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinin ardından resim yapmaya yöneldi. 7-8 aylık bir çalışmanın ardından da koronavirüs salgını öncesinde sergi açtı. Ancak bu sergi 1 hafta kadar halka açık kaldı. Karantina önlemleri nedeniyle kapanan sergide ünlü oyuncu kadın haklarına yönelik önemli mesajlar verdi.

Emine Bulut isimli kadının eşi tarafından bıçaklanması ve kızının gözleri önünde yaşamını yitirmesi, 2019 yılının Ağustos ayında gerçekleşmişti. Nurgül Yeşilçay bu olaydan çok etkilendi ve tepkisini resim yaparak gösterdi.

1 sezon dinlenen ünlü oyuncunun yeni dizisinde, Eylül ayı gibi çekimlerin başlaması bekleniyor.