Ana sayfa Dizi Haberleri Nursel Köse’nin Avlu dizisi taktiği, rol arkadaşlarını çılgına çeviriyor!

Nursel Köse’nin Avlu dizisi taktiği, rol arkadaşlarını çılgına çeviriyor!

tarafından ker_def

‘Avlu’ dizisinde müebbet ceza yemiş Kudret karakterini canlandıran Nursel Köse, “Şiddetin toplumun bir parçası haline gelmesi çok yanlış. Eğitim ve aile içinde de var. Şiddet, rol model gibi öğretiliyor” dedi.

Oynadığı filmlerle dünyanın pek çok yerinde ödül alan Nursel Köse, aynı zamanda şiir de yazıyor.

‘Paramparça’dan sonra ‘Avlu’ dizisinde bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkan oyuncu, “Senaryo gereği benden nefret etmeleri gereken sahneye, daha özenle hazırlanıyorum. Çekime başlamadan önce soğan ve sarımsak yiyip, oyuncu arkadaşlarıma yakınlaşarak konuşuyorum” dedi.

Nursel Köse’nin Milliyet gazetesindeki samimi açıklamaları dikkat çekti…

“Geçtiğimiz sezon teklif edilen senaryolar arasında, en çok beğendiğim ‘Avlu’ oldu… Canlandırdığım Kudret’in kötü biri ve koğuş ağası olması beni heyecanlandırdı. Müebbet yatıyor ve cezaevinde suç işlemeye devam ediyor.

Role çalışmak için çok zamanım oldu. Kudret’in ruhuna girip, nasıl hissettiğini anlamaya çalıştım. Onun soy-ağacını bile çıkardım. Bana gelen karakter analizinin daha derinine girdim. Seri katili oynamak için, illa bir cinayet işlemek gerekmiyor. Empati kurarak başlayan bir yolculukta, Kudret’in içine girince ona hak vermeye başladım.

Nursel Köse'nin Avlu dizisi taktiği, rol arkadaşlarını çılgına çeviriyor! 7

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Senaryo gereği benden nefret etmeleri gereken sahneye, daha özenle hazırlanıyorum. Çekime başlamadan önce soğan ve sarımsak yiyip, oyuncu arkadaşlarıma yakınlaşarak konuşuyorum. Sahnelerde bana daha çok sinirleniyorlar. Set biter bitmez arabaya geçince, kendime dönmeye çalışıyorum ama hemen Nursel olamıyorum. Daha kolay roller seçebilirdim ama onlar heyecanlandırmıyor.”