Ana sayfa Dizi Haberleri Nursema ile Umut gerçek hayatta başarılı olabilir mi? Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç’tan dikkat çeken yanıt!

Nursema ile Umut gerçek hayatta başarılı olabilir mi? Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç’tan dikkat çeken yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte kış sezonunun en çok öne çıkan isimleri arasında Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç ile, Umut olarak izlediğimiz Serkan Tınmaz’ın isimlerinden bahsetmek yanlış olmayacaktır.

İki genç oyuncu, aslında dizinin hikayesinde yan karakterlerde olmalarına rağmen, gelişen süreç içinde başrollerden adeta rol çalan bir noktaya geldiler. Onların oyunculuk başarısı, aslında ortaya konulan hikayenin gerçek hayat ile bağdaşması noktasında daha da büyük anlam kazandı.

Nursema’nın yaşadığı zorluklar, Umut’un hayal kırıklıkları ve acılarla sınanan bir aşk, izleyen milyonlarca kişiyi de derinden etkiledi.

Peki gerçek hayatta Nursema ile Umut gibi, farklı ailelerde yetişen iki genç aşkta ve evlilikte başarılı olabilir miydi?

Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç ikilisi, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladıkları Onedio’nun youtube kanalındaki programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Sizce gerçekten bu kadar farklı iki ailenin çocukları mutlu olabilir mi?” şeklinde izleyicilerden gelen soruyu iki oyuncu da farklı noktalara değinerek yanıtladı.

Serkan Tınmaz, “Bence mutlu olabilirler. Farklılık eğer bizim dizideki gibi bir farklılık ise, bazı zorluklar olabilir ama iki taraf da birbirini seviyorsa ve bundan emin ise, her türlü zorluğun üstesinden gelebilir” şeklinde konuştu.

Ceren Karakoç ise biraz daha gerçekçi bir noktadan bakarak ailelerin onların ilişkilerine karışmaması durumunda bu çiftin mutlu olabileceğini düşünüyor. Karakoç, “Bence aileler karışmazsa olabilir” dedi.

Serkan Tınmaz da partnerinin bu sözlerine katıldığını belirtti.