Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Hayat Benim dizisinin Cevriye’si Selen Görgüzel ağır eleştirilere akıllı yanıt verdi

O Hayat Benim dizisinin Cevriye’si Selen Görgüzel ağır eleştirilere akıllı yanıt verdi

tarafından ker_def

9 Şubat 1979 İstanbul doğumlu olan Selen Görgüzel, üniversite yıllarında sunuculuk yaparak ekran hayatına başladı. 2002 yılında Emanet dizisinde yer aldıktan sonra Avrupa Yakası, Doktorlar, Kurtlar Vadisi Pusu, Aşk Emek İster gibi bilinen dizilerin kadrolarında yer buldu.

O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteri ile geniş kitlelere adını duyuran oyuncu, Türk Malı dizisindeki Şehnaz karakteriyle de son kez ekranda yer almıştı.

Hamdi Alkan ile evli olan Selen Görgüzel, bir süredir ekranlardan uzakta.

Önümüzdeki ay bir albüm çıkarmaya hazırlanan Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geride bıraktığımız gün yaptığı bikinili paylaşımlara ve bunlara gelen tepkilere atıfta bulundu.

Albüm öncesi konakladığı otelde yorgunluk atan Selen Görgüzel, buranın plajında muhabirlere mayolu ve bikinili pozlar vermiş ve çarpıcı vücudunu da sergilediği bu karelerle büyük ses getirmişti.

O Hayat Benim dizisinin Cevriye'si Selen Görgüzel ağır eleştirilere akıllı yanıt verdi 7

Bu fotoğrafları hakkında çok sayıda yorum alan Selen Görgüzel, kocasının bu pozlara nasıl izin verdiği üzerinden de bir hayli eleştirilmişti. Paylaşılan bu yorumların ardından kocası Hamdi Alkan’ı savunan ve onun bir kahraman olduğunu söyleyen Selen Görgüzel’in yeni paylaşımı da bikinili oldu.

O HAYAT BENİM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncu, “Dünyа her birimiz için, onu ne biçime sokmаk istiyorsаk öyle olаcаktır. Onun gerçek sаhipleri güler yüzlü hoşgörülü sevgi dolu insаnlаrdır” notuyla paylaşım yaptı ve huzurlu bir dünya için sevgi ve hoşgörü mesajı verdi.