Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nehir Erdoğan bir paylaşım yaptı, takipçileri ne söylemek istediğini anlamadı!

Nehir Erdoğan bir paylaşım yaptı, takipçileri ne söylemek istediğini anlamadı!

tarafından ker_def
Uzun süredir ekranlarda olmayan Nehir Erdoğan, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Hayranlarının sosyal medyadaki pozları dışında kolay kolay bilgi alamadığı oyuncu, şu sıralarda Paris’te gününü gün ediyor.

16 Haziran 1980 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2002 yılından itibaren ekranlarda boy göstermeye başlamıştı. Yabancı Damat dizisindeki Nazlı karakteri ile büyük çıkış yapan Nehir Erdoğan, Aşk Bir Hayal dizisinde Asmin, Son dizisinde Aylin, Kodadı Reaksiyon dizisinde ise Duygu karakterlerine hayat vermişti.

2014 yılında Silsile filminde Ece karakterini canlandırdıktan sonra uzun süre oyunculuğa ara veren Erdoğan, 2017 yılında Fi dizisinde rol alarak oyunculuk orucunu bozmuştu.

Bir süredir ailesiyle birlikte Paris’te yaşayan oyuncu, instagram’da yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Çalılıkların arasından bikinili poz veren Erdoğan, ilginç yorumlar aldı. Takipçileri oyuncunun pozuna “yazar burada ne anlatmak istemiş” diyerek espirili yorumlar yaptı.

Nehir Erdoğan bir paylaşım yaptı, takipçileri ne söylemek istediğini anlamadı! 7

Nehir Erdoğan, bikinli bir şekilde çalıların içinden arkası dönük kedine özgür bir poz verdi.

Takipçileri güzel oyuncunun, ne yaptığını anlamaya çalışsa da, fotoğrafına beğeni yağdırdı. Hayranları paylaşımın altına “Artık ekrana dön seni özledik” yorumları yaptı.