Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘O kadar garip haberler yapıldı ki!” Eda Ece, lafını sakin ama fena çaktı!

‘O kadar garip haberler yapıldı ki!” Eda Ece, lafını sakin ama fena çaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, son dönemin sıklıkla gündeme gelen isimlerinden. Sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında yer alan oyuncu, magazin basınının da sevdiği ve her gördüğü yerde mikrofon tuttuğu bir isim. Kimseyi kırmayan oyuncu, zarif ve sakin tutumuyla da sevilen bir isim.

Eda Ece, naif kişiliği ile birlikte kimi eleştirel durumlarda tepkisini de koyuyor. Sosyal medyadan da özel hayatı veya farklı konularda yapılan haberlerle ilgili paylaşımlarında da bu tavırları gündeme geliyor zaman zaman.

Oyuncu, bir dönem sevgili oldukları Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile ayrılmıştı. Ancak oyuncunun Tuncer ile yeniden bir araya geldikleri şeklinde kimi haberler yer aldı magazinde.

Bazı haberlerde birlikte ev kiraladıkları, bazılarında satın aldıkları, aynı evde yaşadıkları şeklinde farklı içeriklerle gündeme geldi oyuncu.

Bebek’te magazincilerle karşılaşan Eda Ece, konuyla ilgili kendisine sorulan sorular üzerine, magazin basınında birbirini tutmayan bu haberlerle ilgili yorumuyla da dikkat çekti.

Oyuncu, “Buğrahan Tuncer ile barıştığınız ve Ulus’ta ev tuttuğunuz haberleri çıktı” şeklindeki sözler üzerine “O kadar garip haberler yapıldı ki. Sizin de yaptığınız haberin tutarlı olması gerekmiyor mu yani? Bir kiraladı dediler, satınaldı dediler, beraber yaşıyor dediler, tek yaşıyor dediler. Herkes bir yorum yapıyor. Yani böyle emlak haberleri seviliyor mudur nedir ama ben kendi evimde kendim yaşıyorum. Evli değilim, kimseyle de yaşamıyorum” diyerek yanıt verdi.

Eda Ece, tutarsız haberlere tavrını da bu sözlerle koymuş oldu. Oyuncunun tv100’de yer alan röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…