Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’dan ayrılacağı konusuna son noktayı koydu!

Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’dan ayrılacağı konusuna son noktayı koydu!

tarafından zk zk

4 sezondur Fox TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin kamera arkasında bir kriz yaşandığı şeklinde haberler gündeme gelmişti. Diziye geçtiğimiz sezon katılan ve Şahika karakteriyle bambaşka bir hava getiren Nesrin Cavadzade’nin bir başka dizide Total’e dizi yapmayı eleştiren sözleri, Yasak Elma’nın yapımcısı ile krize döndüğü söylentileri çıkmıştı.

Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile arasının açıldığı ve diziden çıkarılacağı şeklinde kimi kulis bilgileri de gündeme düşmüştü. Nesrin Cavadzade, Netflix’te yayınlanan ve çok konuşulan Bir Başkadır dizisinde oynamış ve senaryo gereği oynadığı karakter de televizyon dizilerini eleştiren bir söylemde bulunmuştu.

İşte bu süreç sonrasında da Cavadzade’nin diziden ayrılmasına karar verildiği ancak araya Şevval Sam ve Eda Ece’nin girdiği şeklinde söylentiler konuşulmuştu. Eda Ece, Bebek’te karşılaştığı magazincilerle kısa sohbetinde bu konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

TV100’de yayınlanan röportajda Eda Ece, konuyla ilgili olarak sorulan sorular üzerine çok fazla ayrıntıya girmemeyi tercih ederek “Yoo Nesrin devam ediyor. Zaten izleyenler de bunu görüyor. Nesrin senaryo olarak devam ediyor. Şahika sevilen bir karakter. Öyle bir ayrılma söz konusu değil” ifadesini kullandı.

Set dışında da Nesrin Cavadzade ile samimi olan Şevval Sam ile birlikte Fatih Aksoy ile konuşup konuşmadıkları şeklindeki soruya net yanıt vermeyen oyuncu, bir ayrılığın söz konusu olmadığını vurgulayarak, dizideki Şahika karakterinin de devam edeceği müjdesini vermiş oldu izleyiciye.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…