Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl güzel bakış, o nasıl güzel gülüş! Hilal Altınbilek ve Pelin Özkekin kalp bıraktırdı

O nasıl güzel bakış, o nasıl güzel gülüş! Hilal Altınbilek ve Pelin Özkekin kalp bıraktırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülmek her insana yakışır ama bazen öyle gülüşler vardır ki çok da anlam yüklüdür… Hilal Altınbilek ve Pelin Öztekin, işte anlam yüklü gülen pozları ile sosyal medyada büyük dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra, güzelliği ile de hayranlarının gözdesi konumunda. Oyuncu, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor ve hayran kitlesini de hızla artırıyor. Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlar yapan Altınbilek, “Güzel gülen gözler, sana yeter” notuyla aşağıdaki pozunu yayınladı. Takipçileri, “Hem güzelsin hem de yetenekli” diyerek iltifatta bulundu.

O nasıl güzel bakış, o nasıl güzel gülüş! Hilal Altınbilek ve Pelin Özkekin kalp bıraktırdı 8

Geçen sezon Aşk Ağlatır gibi, bu sezon da Çatı Katı Aşk dizisinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan Pelin Öztekin ise Hilal Altınbilek gibi gülümseyen pozuyla beğeniler kazandı.

En son magazin gündemine bir mekanda olay çıkardığı iddiası ile gelen Öztekin’in bu pozuna hayranları “Süheyla hanım bu ne güzellik” diye yorum bıraktı. İzleyiciler, Çatı Katı Aşk’taki Süheyla karakterine gönderme yaparak, ünlü oyuncunun dizisini de unutmadıklarını belirtmiş oldu.

O nasıl güzel bakış, o nasıl güzel gülüş! Hilal Altınbilek ve Pelin Özkekin kalp bıraktırdı 9