Ana sayfa Dizi Haberleri O yara öyle kolay olmuyor! Baraj dizisi setinde Feyyaz Duman’ın çilesi!

O yara öyle kolay olmuyor! Baraj dizisi setinde Feyyaz Duman’ın çilesi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde oynadığı Arif karakteriyle televizyon ekranlarından pek çok kişinin hayranlığını kazanan Feyyaz Duman, geniş kitleler tarafından bu diziyle tanındı.

Duman, oynadığı Arif karakterindeki başarılı performansıyla takdir görürken, dizinin final yapmasının ardından bir süre sonra Baraj isimli dizi için kamere karşısına geçti.

Fox TV’de ekrana gelen dizi, Kadın dizisinin yerine Salı akşamları yayınlanmaya başlandı.

Ancak çekimleri pek çok dizi gibi Covid 19 virüsü sonrası yaşanan karantina süreci nedeniyle durduruldu.

Bu süreçte dizi sadece Türkiye’De değil, uluslararası alanda da yoluna devam etti. Dizi, Madd Entertainment tarafından yurt dışı satışları Nehir ismiyle yapıldı.

Feyyaz Duman’ın yanı sıra Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi sadece 2 bölüm yayınlanabilmişti.

Nazım karakteri ile dikkatleri yeniden çeken Feyyaz Duman, çekimlerin yeniden başladığını sosyal medya paylaşımlarıyla duyurmuştu.

Feyyaz Duman, son olarak yaptığı paylaşımda ise makyaj masasında yaşananları videoya çekip hızlandırılmış şekliyle takipçilerine yayınladı.

Bilindiği gibi dizideki Nazım karakterinin yüzünde derin bir iz var. İşte bu iz için uzun bir çaba gerektiren makyaj hazırlıkları yapılıyor. Hem setteki deneyimli makyözün ustalığı hem de Feyyaz Duman’ın sabırlı bekleyişleriyle dizideki o başarılı yara imajı yüze oturtuluyor.

Dizi devam ettiği sürece Feyyaz Duman, bu yarayı sete geldiği her gün yaptırmak zorunda. Her seferinde plastik makyajla yapılan bu yara o gün iş bitince silinip, ertesi gün sette yenileniyor.

Feyyaz Duman ise dizinin setinde, makyaj odasında nasıl Feyyaz’dan Nazım’a dönüştüğünü bu çekimlerle gösterdi: