Ana sayfa Kadın Haberleri İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı!

İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Gülperi dizisinin ardından ekranlarda yer almayan Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda ise sürpriz bir projede oynayacak.

Yeşilçay, şu sıralar dizi öncesinde tatilin keyfini çıkarıyor. Pandemi dönemini evde oğlu, oğlunun arkadaşları ve sevgilisi Yapımcı Necati Kocabay ile geçiren ünlü oyuncu, ev hallerini de sık sık sosyal medyadan paylaşmıştı.

Evdeki eğlenceleri takipçilerinin ilgiyle izledikleri storylerle paylaşan Yeşilçay, şu sıralar ise teknede tatil yapıyor.

Ünlü oyuncu, Türkiye’nin ilk smart dizisi olma özelliğini taşıyacak Vahşi Şeyler isimli dizide oynamaya hazırlanıyor. Dijital platformlar için çekilecek dizide Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun da oynuyor. Hangi platform olduğu ise henüz belli değil.

Gelelim Nurgül Yeşilçay’ın neler yaptığına? Ünlü oyuncu, tatilde eğlenceli anlarını instagram’dan paylaşmaya devam ediyor.

Son yaptığı paylaşımda teknede moda çekiminde gibi pozlar vermek için hayli çaba harcadığı görülüyor. Fotoğrafları ise Necati Kocabay çekmiş. Ancak görünen o ki güzel oyuncu poz vermekten hiç de hoşlanmamış! Zaten yaptığı paylaşıma düştüğü nottan da açık seçik görülüyor.

Esprili bir dille fotoğraflarını yayınlayan Yeşilçay’ın pozları ise takipçilerini hayli mutlu etti. Oyuncunun güzelliğine övgü dolu yorumlar gelmekte.

İşte Yeşilçay’ın beğenmediği ama takipçilerinin bayıldığı pozlar:

Biraz eğlendik,havalı olmaya çalıştım????Sonuç:Ben saatlerce oynıyım ama poz vermiyim yaaaa????
Fotoları enişteniz çekti!Beğenilerinizi bana şikayetinizi ona bildirebilirsiniz????????????????
@necati_kocabay

İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı! 11

İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı! 12 İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı! 13

İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı! 14 İlahi Nurgül Yeşilçay! Poz vereceğim diye kendini parçaladı! 15