Ana sayfa Sosyal Medya Ocak ayında atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük sürpriz var!

Ocak ayında atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı, 6. sezonu ile atv’de yayın hayatına başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kült dizilerden birisi olarak anılıyor. İstikrarını başladığı günden bu yana hiç bozmayan, kaliteli oyuncuları, başarılı oyunculuk performansları ve her sezon yenilenen hikayesi ile güçlü konumunu sürdüren diziden yeni gelişmeler var.

Eylül ayında 6.sezon başlamadan önce diziyle ilgili bazı rahatsız edici haberler üst üste gelmişti. Geçen sezon başında yani 1 Ekim 2019 tarihinde Ünal Kaptan karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı ekibi derinden sarsmıştı. 6. sezon öncesinde ise iki vefat haberi üst üste gelmişti. İlk olarak dizide Teoman Yıldıran karakteri ile yer alan Birol Ünel, 59 yaşında hayatını kaybederken, Can Sürer karakterini canlandıran Halil Kumova’nın vefatı da dizinin ekibini çok üzmüştü.

Tüm bunların yanı sıra Ali Sürmeli de Eylül ayında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncu aradan geçen süreçte tedavi oldu ve durumu da gayet iyi… TV100 kameraları tarafından Fenerbahçe parkında görüntülenen Ali Sürmeli’nin dizi hayranlarına bir sürprizi var.

Ocak ayında atv'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük sürpriz var! 7

Sürmeli, Ocak ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine yeniden dönecek. Sürmeli, “Kısmetse döneceğiz” diyerek diziden ayrılmadığını belirtti. Oyuncu ile birlikte yer alan menajeri Cem Tatlıtuğ müjdeyi şu sözlerle verdi:

“Çekimler devam ediyor şu anda. Yapımcı şirketi ile yaptığımız görüşme üzerine, Ali beyin sağlık problemi nedeniyle, yılbaşından sonra yeni sezona girdiğimizde, reklam araları veriyorlar ya, inşallah Ocak ayında yeniden başlayacağız. Dinlenme sürecinde şu anda.”

Cem Tatlıtuğ’u sadece menajeri olarak değil kardeşi olarak gördüğünü belirten Ali Sürmeli, hastaneye ilk kaldırıldığı anları da hiç hatırlamadığını söyledi.

Pek hastaneyi sevmediğini belirten Ali Sürmeli, o anları hiç hatırlamadığını belirtti. Peş peşe iki ameliyat geçiren usta oyuncu, artık beslenmesine de özen gösterdiğini ve sıklıkla patlıcan yediğini ifade etti.