Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine sanki sihirli bir el değdi, her şey nasıl da değişti!

Sen Çal Kapımı dizisine sanki sihirli bir el değdi, her şey nasıl da değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin Beykoz’da bulunan setinin konukları vardı. Fox TV’de yayınlanan Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programı setten hem detayları kaydetti hem de oyuncularla röportajlar gerçekleştirdi.

Aydan Bolat karakterine hayat veren Neslihan Yelden, pandemi olmasına rağmen, sette çalıştıklarını ve her şeyin de yolunda olduğunu söyledi. Oyuncu, “İnsanlar beğeniyor diye biz de mutluyuz” dedi.

Eda ve Serkan ilişkisinin baştan bu yana karışık olduğunu belirten Yeldan, “Benim oynadım karakter başta iyice karıştırdı. Şimdi düzeltmeye çabalıyor. Bir, iki bölümdür. Çünkü oğlunun öyle mutlu olduğunu gördü. Düzeltir ya Aydan” diyerek iddialı bir ifadede bulundu. Dizide Aydan Bolat karakterinin son bir kaç bölümdür Eda konusundaki tavırlarının değişmesi ve oğlu Serkan ile onu birbirine yakıştırmaya başlaması büyük bir değişim olarak görülüyor. Aydan’ın bu iki karakteri yeniden bir araya getirecek kişi olması ise çok muhtemel duruyor.

Sen Çal Kapımı dizisine sanki sihirli bir el değdi, her şey nasıl da değişti! 1

Aydan karakterinin bir değişim içinde olduğunu ifade eden Neslihan Yeldan, karakterin agorafobisi olduğunu yani, evi terk etmekten, kamuya açık yerde bulunmaktan, kalabalık içine girmekten korkan birisi olduğunu vurguladı. Oyuncu, “Acılardan gelmiş, çocuğunu kaybetmiş. Kendisinin eve kapatmış birisiydi ama evdeyken de her şeyin farkındaydı. Her şey onun kontrolü altındaydı. Sonra agarofobisini Eda sayesinde yendi. Dışarı çıktı. Şimdi dışarıda kendisine tekrar hayat kuruyor” diye konuştu.

Agorofobisinin insanın hayatını çok kısıtlayan, insanı hayattan eden, dışarı ile bütün bağlantısını kesen bir şey olduğunu anlatan ünlü oyuncu, bunu yaşayanlara şifa dilediğini ifade etti. Yeldan, “Benim uçma, uçak fobim var. O yüzden bazı fobileri anlayabiliyorum” diye konuştu.