Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Off Hande! Ünlü oyuncu Hande Doğandemir kendisiyle ilgili bir sırrını verdi!

Off Hande! Ünlü oyuncu Hande Doğandemir kendisiyle ilgili bir sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisiyle bu sezon ekrana geri döndü… Ancak bu yapımın sadece 8 bölüm sürmesi gibi bir şanssızlık yaşandı. Hikayesi farklı ve etkili olmasına rağmen, izleyicilerin az ilgi göstermesi dizinin sonunu getirdi.

Handan karakterinden çok başarılı bir iş çıkartan Hande Doğandemir ise, hak etmediği bir sonla karşılaştı. Dizinin ardından gelen yeni teklifleri değerlendiren oyuncunun bundan sonra nasıl bir projede yer alacağını hayranları merakla bekliyor. Bir oyuncunun başına gelebilecek en güzel karakterlerden birisinin Handan olduğunu belirten Hande Doğandemir, Onedio’nun youtube programına katılarak hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Başarılı oyuncu, “Handan çok acayip bir karakter. Hem çok kızdığım hem empati kurmaya çalıştığım, bir oyuncunun başına gelebilecek en güzel karakterlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Okuduğumda da çok heyecanlanmıştım” dedi.

Arkadaşlarının kendisini eleştirdiği huyu sorulan oyuncu, her şeyi fazla düşünmesini örnek gösterdi. Ünlü oyuncu kendisi hakkında önemli bir detay verdi ve “Sabırsız bir insanım, biraz fazla kafaya takıyorum. Biraz her şeyi fazla düşünürüm” diye konuştu. Bu huyu nedeniyle arkadaşlarının bazen kendisini eleştirdiğini belirten oyuncu, “Off Hande dedikleri oluyor” diye konuştu…

Televizyondaki işleri takip etmeye çalıştığını ama dizileri izlemeye vaktinin olmadığını anlatan Hande Doğandemir, çok güzel işler yapıldığını belirtti. Dijital platformlardaki işlerin çok keyifli olduğunu anlatan oyuncu, Bir Başkadır isimli diziyi de çok beğendiğini ifade etti.

Oyuncu, en çok makarnayı sevdiğini ve hayır diyemediğini sözlerine ekledi.