Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı’nın bu halini unutun! Bir Zamanlar Çukurova için imajı çok değişti!

Furkan Palalı’nın bu halini unutun! Bir Zamanlar Çukurova için imajı çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova’da çok farklı bir imajla geliyor! Ünlü oyuncu Furkan Palalı, yeni sezonda yeni dizi heyecanı içinde… Geçtiğimiz yıl Benim Tatlı Yalanım isimli dizide Aslı Bekiroğlu ile partner olan ünlü oyuncu, yeni sezon öncesi önemli bir anlaşma yaptı.

atv’de 2 sezondur başarıdan başarıya koşan Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katılan oyuncu, Adana’da çekilen dizinin hikayesine önemli katkılar yapacak. Yeni rolü için imajını da yenileyen Furkan Palalı, bunun sebebini ise yeni dizisi olduğunu anlattı.

Furkan Palalı, yeni imajı hakkında şöyle konuştu: “Yeni bir proje var, Eylül’de başlayacağım inşallah. Ama şu an sürpriz olsun projenin adı.Söyleyemiyorum zaten. İmajı değiştirdik, sadece onu söyleyebilirim. Daha son hali değil, belki sakal biraz daha değişecek. Ama saçın kısalığı bu, en azından alışmak için. Saça alışmak için kestirdik. Sonra ikinci bir provamız daha olacak, sonrasında netleşecek.”

Furkan Palalı, kuaförü ile birlikte yapımcının istediği imajı saçına ve sakalına uygulayacaklarını, henüz bu halinin karakterin son imajı olmadığını anlattı.

Furkan Palalı'nın bu halini unutun! Bir Zamanlar Çukurova için imajı çok değişti! 7

Nazan Kesal ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezon sürprizi olan Furkan Palalı, “Çok güzel bir şey ortaya çıktı, benim de içime sindi” diyerek yeni karakterinin imajını beğendiğini ifade etti.

Karantina döneminde evinde vakit geçiren oyuncu, fırsat bulunca özellikle bahçesini düzenlediğini anlattı. Bir projeye başladığında gün içinde 15-16 saat sette kaldığını belirten Furkan Palalı, evinin artık daha yaşanabilir bir duruma geldiğini de anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri öncesinde hem imaj çalışması hem kostüm provası hem afiş çekimi derken yoğun bir döneme başladığını anlatan Furkan Palalı, “Bu karakteri ortaya çıkartmak için biraz zaman gerekiyor. Spora zaten gidiyorum, bir kampta gibiyim” dedi.