Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisini bıraktı, TRT1’in çok iddialı dizisine katıldı!

Sen Çal Kapımı dizisini bıraktı, TRT1’in çok iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle artık Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan oyunculardan birisi de İsmail Ege Şaşmaz idi… Genç oyuncu, dizide Kaan Karadağ karakterine hayat verdi.

Şaşmaz’ın kadrosundan ayrıldığı Sen Çal Kapımı dizisinden sonra yeniden bir projede yer alacağı ortaya çıktı. Oyuncu, TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde boy gösterecek.

Dün akşam 11. bölümü ekrana gelen ve yine hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde birçok ünlü isim buluştu ve proje de çok iyi bir çizgide ilerliyor.

Sen Çal Kapımı dizisini bıraktı, TRT1'in çok iddialı dizisine katıldı! 7

İsmail Ege Şaşmaz’ın diziye 13. bölümde katılacak olması önemli bir gelişme…Oyuncunun rolü merak edilirken, böyle iddialı bir dönem dizisinde yer alması da kariyeri açısından son derece önemli bir adım olacaktır.

2013 yılında Güneşi Beklerken isimli dizide Barış Erdoğan karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu sonrasında ise; Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare ve Sen Çal Kapımı dizilerinde rol almıştı.