Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi sezona reytinglerde nasıl başladı? Maria ile Mustafa ne durumda?

Öğretmen dizisi sezona reytinglerde nasıl başladı? Maria ile Mustafa ne durumda?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Pazar akşamları reyting rekabetinde Fox TV adına artık Savaşçı dizisi yok. 4 sezondur devam eden Savaşçı’nın 5. sezonu stok bölümlerle başladı. Ancak yeni bölümler gelmeyince bu sefer Öğretmen dizisi yerine geldi. Peki Öğretmen yeni gününde yeni sezona nasıl başladı?

İlker Kaleli ve Ceren Moray ikilisini başrolde buluşturan dizinin 5. yeni bölümü 11 Ekim Pazar akşamı yayınlandı. Dizi 4 bölümün yayınlandığı ilk sezonunu aratacak gibi duruyor. 3’lü reyting oranlarında gezinen Öğretmen dizisi adına hiç de iyi bir geri dönüş olmadı. Dizi önceki sezon daha iyi reyting oranları yakalıyordu. Aradan geçen 6 aydan uzun sürede Öğretmen dizisi bir hayli izleyici kaybetmiş.

Arıza dizisinin 4.6-5.5 arası reytingler elde ettiği Pazar akşamı, tüm kategorilerde en çok izlenen dizi olması da önemli… Show TV, Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisi ile birlikte Pazar akşamları dizi yarışında önde gidiyor.

atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi ise çok az yükseliş sergiledi. Total grubunda güçlü olan dizinin bu kategoride Öğretmen’den birazcık daha iyi olduğunu da belirtelim. Maria ile Mustafa dizisi AB ve ABC1 gruplarında ise adeta yok hükmünde…

İşte 11 Ekim Pazar günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Öğretmen dizisi sezona reytinglerde nasıl başladı? Maria ile Mustafa ne durumda? 7