Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde plan belli ama evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

Öğretmen dizisinde plan belli ama evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, geçtiğimiz gün dizi oyuncuları ile birlikte yurt dışı katılımcıların internet üzerinde katılabildiği panelde Öğretmen dizisiyle ilgili bir sözüyle dikkat çekmişti. Baraj, Öğretmen ve Kimsesizler dizisi oyuncularının yer aldığı panelde Fatih Aksoy, ilk 4 bölümü ile çok beğenilen Öğretmen dizisinin toplam 36 bölüm süreceğini söyledi.

Zaten 4 bölüm yayınlandığı için de geriye 32 bölüm kaldığı ortaya çıkmış oldu. Sosyal medyada yayılan bu sözlerin ardından Medyapım’ın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol’un başrollerde oynadığı Öğretmen dizisi son olarak 25 Mart tarihinde yayınlanan 4. bölümünden sonra ara verdi. Yeniden çekimlerin ise 21 Temmuz Salı günü başlayacağı ortaya çıktı.

İşte Medyapım’dan yapılan açıklama: “Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik… Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?

Öğretmen dizimizin çekimleri 21 Temmuz Salı başlıyor. İlk sezonuna pandemi sebebiyle ara veren dizimiz 32 bölüm daha çekilecek. Ekim ayında yeniden izleyicisiyle buluşacak olan dizinin Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapması planlanıyor.”

Öğretmen dizisinde plan belli ama evdeki hesap çarşıya uyacak mı? 7

Öğretmen dizisinde Mayıs 2021’de final hesabı var. Ancak evdeki hesap çarşıya uyacak mı, bu da merak konusu. Dizinin ilk 4 bölüm çarpıcı olsa da hikayenin 1 sezon daha izleyicileri sürükleyip sürüklemeyeceği merak ediliyor.

Öğretmen dizisi hayranları, sosyal mesajlarıyla dikkat çeken yapımın hikayesini çok hızlı tükettiği ve bu şekilde devam etmesinin ne kadar mümkün olacağını sosyal medyada sorguluyor…