Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen ilk fragmanı yayınlandı! Kadın dizisinin başrol oyuncusu da kadroda!

Öğretmen ilk fragmanı yayınlandı! Kadın dizisinin başrol oyuncusu da kadroda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Henüz yayın tarihi belli değil, ancak yakında ekranda yer alması bekleniyor.

Medyapım imzalı Öğretmen dizisinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Serkan Keskin gibi önemli isimler yer alıyor.Ayrıca Kadın dizisinde Enver dede olarak kalpleri kazanan Şerif Erol da dizinin başrolünde yer alarak herkesi şaşırttı.Erol, 3 sezon boyunca Kadın dizisinde yer aldıktan sonra hiç dinlenmeden yeniden ekrana dönüş yapacak.

Öğretmen ilk fragmanı yayınlandı! Kadın dizisinin başrol oyuncusu da kadroda! 7

Öğretmen dizisinin ilk fragmanında İlker Kaleli kendini gösteriyor. Kaleli’nin öğrencilerine yönelik sitemi dikkat çekiyor. Aslında hayata yönelik çıkarımların da yapılabileceği bir sahne ile Öğretmen dizisi tanıtıldı. Öğretmen öğrencilerine diyor ki; “Ne olur değişin. Yalvarıyorum size değişin. Kendiniz için, arkadaşlarınız için, ne olur biraz başkalarını da düşünün. Lütfen.”

Sınıftaki bir çocuk ölüyor ve öğretmen öğrencilerine sitem ediyor. Sanki hayatın yansıması gibi bir sahneyi fragmanda bulabilirsiniz: