Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek’te her şey tamam, bir şey eksik!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek’te her şey tamam, bir şey eksik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat verdiği dönemden bu yana büyük bir atılım yaptı. Oyunculuğunu çok geliştirdi. Onu Türkiye’ye tanıtan dizi Karagül idi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha olarak büyük beğeni toplayan Hilal Altınbilek, bu yapım sayesinde büyük bir adım daha attı. Kariyerine 2011 yılında Derin Sular ile başlayan oyuncu, Karagül’ün ardından ise Hayatımın Aşkı isimli dizide kısa bir süre rol aldı ve sonrasında da Bir Zamanlar Çukurova geldi.

Altınbilek’in ne oyunculuğuna ne fiziğine söylenebilecek hiçbir söz olamaz. Ancak bir konu var ki, kariyerinin daha da ileriye gitmesini engelleyen bir özelliği…

Yaptığı röportajlarda, açıklamalarda oyuncunun en dikkat çeken yanı, renksiz ve heyecansız birisi olması… Hayatında heyecana neredeyse yer yok. Ayrıca cesaret konusunda da bazı sıkıntıları olduğu söylenebilir.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'te her şey tamam, bir şey eksik! 7

Dizi TV programında Altınbilek’e “Sırtınıza çantayı geçirip tatile çıkıp, çılgınlık yapar mısınız?” gibi bir soru sorulmuştu.

Ünlü oyuncu sırtına çantasını geçirip dolaşmak gibi bir durumu kendisinde pek de görmediğini ifade etti. O bir konfor insanı… Çılgınca şeyler ile de hiç arası yok. Ona bakan birisi çok çılgın ve ne yapacağı belli olmayan birisi gibi düşünebilir.Ama hiç alakası yok.

Oyuncu, “Ben genelde konforu daha çok seviyorum. Bazen senede 1-2 kere aklıma düşüyor fakat hiç eyleme dönüştürmedim, sevmiyorum sırt çantası ile dolaşmak. Bilmiyorum öyle çılgın şeyler çok aklım almıyor benim. çok hoşuma gitmiyor” diyerek kişiliği hakkında önemli bir detay vermişti.