Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen, Mucize Doktor, Zümrüdüanka ve Savaşçı dizilerinden büyük şok!

Öğretmen, Mucize Doktor, Zümrüdüanka ve Savaşçı dizilerinden büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan dizilerin bu hafta yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Pazartesi akşamı Yasak Elma dizisinin kolaj bölümü yayınlandı. Baraj dizisinin özel kolaj bölümü de 31 Mayıs Salı akşamı ekranda olacak. Acaba diğer bölümlerden stokta hazır olan yeni bölüm var mıydı?

Fox TV tarafından paylaşılan 1-5 Nisan haftalık yayın akışında Öğretmen dizisinin özel bölümünün Çarşamba günü yayınlanacağı, yeni bölümün olmadığı bildirildi.

2 Nisan Perşembe günü ise Mucize Doktor dizisinin yine özel bölümü izleyicilerle buluşacak.

4 Nisan Cumartesi günü geçen hafta olduğu gibi Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümü yok.Yerine Hababam Sınıfı Askerde filmi yayınlanacak.

5 Nisan Pazar günü ise geçen hafta olduğu gibi yine Savaşçı dizisi yok. Eski Köye Yeni Adet isimli Türk filmi izleyicilerle buluşacak.

Fox TV’nin dizilerinin koronavirüs salgını nedeniyle setlerinde çalışmalara ara verilmiş olması sonrasında, eldeki son stok bölümlerin de geçen hafta yayınlanması ile yeni bölümlerin bir süre daha ekranda olmayacağı biliniyor.Ancak bu sürecin ne kadar daha devam edeceği kimse tarafından net olarak ifade edilemiyor.