Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi öyle bir numara yaptı ki, herkes şaştı kaldı!

Yasak Elma dizisi öyle bir numara yaptı ki, herkes şaştı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin setinde çalışmalar önceki hafta durdurulmuştu. Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam da dizi setlerinin durdurulması yönünde kampanya yaparak, sosyal medyadan düşüncelerini aktarmış ve dizinin setinde çalışmaların durdurulmasında etkili olmuşlardı.

Yasak Elma dizisinde çekimler durunca Fox TV’den eski bölümlerden Yıldız karakterinin öne çıktığı özel bir kolaj hazırlandı. Ancak bu kolajın başında dizinin ünlü isimlerinin evlerinden katıldıkları esprili video konferans buluşması izleyiciler için büyük sürpriz oldu.

Sosyal medyada çok konuşulan bu özel görüntüler, dizinin takipçilerinden yine tam not aldı. Böyle bir sürprizi beklemeyen dizi takipçileri bu düşüncenin tam da Yasak Elma gibi ne olacağı hiç bir zaman kestirilemeyen bir diziden gelmesini normal karşıladı.

Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı bu özel bölümün görüntüleri sosyal medyada yayıldı ve tam not aldı. Reytinglerde ise Yasak Elma’nın Özel bölümü tüm kategorilerde ilk 10 program arasına girmeyi başardı.

Kolaj bölümü de yayınlanmış olsa, video konferans buluşması ile keyiflenen izleyiciler, eski bölümlerden görüntüleri izlemeyi tercih etti. Totalde 5. olan Yasak Elma Özel, AB ve ABC’de ise 4.sırada yer alarak yine başarısını kanıtladı.

Yasak Elma dizisi öyle bir numara yaptı ki, herkes şaştı kaldı! 7