Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen ve Baraj dizileri için çok önemli dijital atak!

Öğretmen ve Baraj dizileri için çok önemli dijital atak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de ekrana gelmekte olan Öğretmen ve Baraj dizilerinin yurt dışı tanıtımı adına dikkat çeken bir sanal söyleşi düzenlenecek. İki dizinin de yurt dışı satış haklarını elinde bulunduran Madd Entertainment tarafından organize edilen sanal buluşmaya dünyanın dört bir yanında ilgililerin katılması bekleniyor.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de 14 Temmuz saat 20.00-21.00 arasında denk gelen bu canlı sohbete kayıt olarak izlemek mümkün. Madd Entertainment tarafından yapılan duyuruda, yayına katılmak isteyenler için özel bir başvuru sayfası hazırlandı.

Madd Entertainment Genel Müdürü Ateş İnce oturumu yönetecek. Medyapım Kurucusu ve Başkanı Fatih Aksoy da oyuncularla birlikte bu söyleşide yer alacak.

FOX Türkiye’yi temsil eden Mehmet İçağasıoğlu’nun yanı sıra oyuncular; İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu, Feyyaz Duman,Burak Yörük ve Biran Damla Yılmaz bu söyleşiye katılacak oyuncular olarak belirlendi.

Yurt dışı alıcılara diziler hakkında detaylar sunulacak ve oyuncular da kendi bakış açılarından dizilerin önemini anlatacak.

Çeşitli yapımların yurt dışı alıcılarının önüne çıkması yolunda önemli bir etkinlik olan Natpe V-Fronts kapsamında düzenlenen etkinlikte; Öğretmen dizisi The Teacher olarak, Baraj dizisi ise Nehir adıyla yurt dışında tanıtılıyor.

Öğretmen ve Baraj dizileri için çok önemli dijital atak! 7