Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen yeni sezona harika başladı! İlker Kaleli yine döktürdü!

Öğretmen yeni sezona harika başladı! İlker Kaleli yine döktürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Öğretmen dizisi ilk 4 bölümü ile yayınlandıktan sonra pandemi arası verilmişti. Dizinin 2. sezonu 11 Ekim Pazar akşamı yayınlanan 5. bölüm ile başladı. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan yapım, izleyicileri yine çok etkileyici bir bölüm ile karşıladı.

Pazar rekabetinde Arıza, Tövbeler Olsun,Maria ile Mustafa dizileri ile yarışan Öğretmen dizisi yine etkili sahneleri ile göz doldurdu. Sosyal medyada da diziye yönelik çok olumlu yorumlar yapıldı. İzleyiciler, “Sezona harika başladık. İlker Kaleli yine kalitesini gösterdi” diye yorumlarda bulundu.

Dizinin aşırı heyecanlı bir akışının olduğunu belirten Öğretmen hayranları, fragmanlarda gösterilen bazı sahnelerin bölümde yer almamasını ise eleştirdi. Dizideki sosyal mesajlar da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Öğretmen dizisinin değerinin bilinmesini belirten birçok izleyici yorumu da vardı. Dizinin 6.yeni bölümü ise 18 Ekim Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölüm yine heyecanlı sahnelerle dolu. Taner hoca mı yoksa Harun hoca mı suçlu? Zeynep hocanın okula gelişi ise 6.bölümde birçok şeyin değişeceğine işaret ediyor.