Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’tan düğün arifesinde Demet Özdemir itirafları!

Oğuzhan Koç’tan düğün arifesinde Demet Özdemir itirafları!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son bir kaç yıldır kariyerinde hızlı bir çıkış yaşıyor Demet Özdemir. Erkenci Kuş ile başlayan popülerliği, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile devam etmişti. Ardından Netflix için çekilen romantik komedi filmi Aşk Taktileri ile de çok konuşuldu.

Oyunculuğunun yanısıra magazin dünyasında da Oğuzhan Koç ile birlikteliği sıkça haber oldu. Sonunda Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin çekimlerinin bitmesinin hemen ardından iki sevgili nişanlandı. Müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile iki yıldır aşk yaşayan Demet Özdemir, Ağustos ayının 26’sında evlenmeye hazırlanıyor.

Birbirlerine aşklarını her paylaşımlarıyla gösteren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, yaşadıkları aşkı evlilikle devam ettirmek için gün sayıyor şu sıralarda. Hayranları da iki ismin düğününü heyecanla bekliyor.

YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk olan Oğuzhan Koç, müstakbel eşi Demet Özdemir’e olan aşkı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Demet Özdemir’e olan aşkını ortaya koyan Oğuzhan Koç’un,
“Demet çok gerçek biri, tanıdığım en gerçek, en enerjik, en pozitif insan olabilir” sözleri dikkat çekti.

Aynı zamanda bir itirafta da bulunan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e olan aşkının kendisini yendiğini de söylemekten çekinmedi! Koç; “Aşkın beni yendiği çok ortada. Her şeyiyle. Albümün adı da ‘Aşk Beni Yendi’. Kalpten ruhtan öyle geldi. Bence birini çok sevmek insanı çok daha üretken hale getiriyor. Hakikaten birine aşkla bağlıysan o sana oturtup şarkılar yazdırıyor. Ben de bunun pozitif yansımalarını çok daha fazla görüyorum” diye konuştu.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in bakın hangi özelliklerine vurulmuş!.. 33

Çok Güzel Hareketler ile tanınan ve oyunculuğunun yanı sıra daha sonra müzisyenliği ile de ön plana çıkan Oğuzhan Koç, romantik bir kişilik olduğunu da şu sözlerle ifade etti: “Çok Güzel Hareketler’de o skeçleri yazan, orada oynayan eğlenceli adamım ama evet, mum ışığının başında gitarla o şarkıyı söylemeye bayılan da benim.”

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un hayranlarını şimdi merakla 26 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşecek düğünlerini bekliyor. En çok da giydiği kıyafetleri, tarzı ile çok beğenilen Demet Özdemir’in düğünü için nasıl bir gelinlik giyeceği merak konusu.

Oğuzhan Koç’un ilişkisi ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarının tamamını aşağıda dinleyebilirsiniz;