Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, ‘dikkat dikkat dikkat’ diyerek herkesin dikkatini çekti!

Oktay Kaynarca, ‘dikkat dikkat dikkat’ diyerek herkesin dikkatini çekti!

tarafından ker_def

atv ekranlarında beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın çocuklar için ne kadar zararlı olabileceğini anlatarak, takipçilerini bilgilendirdi.

Özellikle çocukları olan kişileri uyaran ünlü oyuncu,”Sosyal medyadan, özellikle çocuklarınızın her türlü girişime maruz kalabileceğini unutmayın” dedi.

Kaynarca, takipçilerinden çocuklarının kimlerle konuştuğuna dikkat etmelerini isteyerek, kötü niyetli insanlara karşı onları uyardı.

Oktay Kaynarca, 'dikkat dikkat dikkat' diyerek herkesin dikkatini çekti! 7

Kaynarca’nın açıklaması şöyle:

Gerekli gördüğüm üzere söylemek gerekir ki; sosyal medya hayatımızın bu kadar içinde ve neredeyse artık bir parçamız gibi olsa da aslında çok dikkatli olunması gereken tehlikeli de bir mecradır..Sahte hatta gerçek hesaplardan her türlü kötü niyetli insanların her türlü zarar verecek girişimlerini duyuyor görüyor bizzat yaşıyoruz..Lütfen kendiniz de dahil özellikle çocuklarınızın her türlü girişime maruz kalabileceğini unutmayın.Çocuklarınızın kimlerle konuştuğunu kontrol edin,size yazılan söylenen şeylerin sağlamasını yapmadan inanmayın, özellikle tanımadıklarınızın çağırdığı yerlere gitmeyin, zorunluysanız tek gitmeyin.. Dikkat dikkat dikkat..