Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni dizisi için ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı!

Oktay Kaynarca yeni dizisi için ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en etkileyici oyuncularından Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için gün sayıyor. Kendisini çok özleyen hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Oktay Kaynarca’nın ne zaman sete çıkacağı belli oldu.

En son başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın aniden yayından kaldırılmasıyla gündeme gelen Oktay Kaynarca bu olaydan sonra sessizliğe bürünmüştü. Ancak bu süreçte başarılı oyuncu boş durmadı. Önce kendi yapım şirketini kurdu sonra da yeni dizisi için düğmeye bastı.

Oktay Kaynarca’nın ortağı olduğu Güzel Adamlar yapım şirketi ilk dizileri Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setine çıkmak için gün sayıyor. Gelen haberlere göre ATV’de yayınlanacak dizinin çekimlerine temmuz ayında başlanacak. Dizinin eylülde, yani yeni sezonda ekrana gelmesi bekleniyor.

Oktay Kaynarca yeni dizisi için ne zaman sete çıkıyor? İşte yanıtı! 7

Dizide Oktay Kaynarca’ya partner olacak kadın oyuncunun adı da açıklandı. Buna göre Pelin Akil, bu yeni dizide Oktay Kaynarca’nın partneri olacak. İki oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda da birlikte oynamıştı. Ancak ikili bu kez partner olacak.

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in yeni dizide partner olacağı ortaya çıkınca izleyiciler bir ayrıntıya dikkat çekti. İzleyicilerden bazıları Oktay Kaynarca ve Pelin Akil arasında 21 yaş fark olduğunu belirtti. Bunun çok büyük bir yaş farkı olduğuna dikkat çeken izleyiciyi ikiliyi partner olarak birbirine yakıştıramadı.

Hazırlıkların son hız sürdüğü Ben Bu Cihana Sığmazam dizis için birçok unutulmaz yapıma imza atan yönetmen Tarkan Karlıdağ ile senarist Mahinur Ergun, yeni dizinin başarısı için çalışmalarını sürdürüyor.