Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca’dan başkası böyle cuk diye oturan reklam yapamazdı!

Oktay Kaynarca’dan başkası böyle cuk diye oturan reklam yapamazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, fenomen bir yapımda fenomen bir karakter oluşturmanın gururunu yaşıyor. 5 sezonu geride bırakan atv’nin dizisi, 6. sezon için yakında çalışmalara başlayacak.

Oktay Kaynarca tatil döneminin sonlarında Yasin Akdere’nin genel müdürlüğünü yaptığı Makine Kimya Enstitüsü’nü ziyaret ederek, yeni silahları denedi. Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır’dan Hızır Çakırbeyli’ye rolleri nedeniyle Oktay Kaynarca’nın elinden silahlar düşmüyor.

Ünlü oyuncu, Türk savunma sanayinin son yıllardaki atılımından etkilendi ve MKE’de yaptığı ziyaretten de kısa bir video paylaştı. Dizilerde elinden silah düşmeyen Oktay Kaynarca’nın Türkiye’nin bir başarısının reklamını yapması da oldukça anlamlıydı.

Oktay Kaynarca, instagram hesabından videosunu şu mesaj ile yayınladı:

Sevgili kardeşim Yasin Akdere’nin genel Müdürlüğünü yaptığı @makine_kimya_enstitusu nu ziyarete gittim ve çok onurlandım.. Yıllarca nedenini anlamadığımız şekilde engellenen yerli silah üretimini en üst düzeyde başlatan tüm MKE personeline tebriklerimi iletiyorum.. Yolunuz açık olsun …