Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’dan takdir toplayan kampanya duyurusu!

Oktay Kaynarca’dan takdir toplayan kampanya duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca, 6 yıldır aynı projede istikrarlı bir şekilde rolüne devam ediyor. Her projesinde rollerin hakkını veren ve Süleyman Çakır’dan sonra Hızır Çakırbeyli karakterini de fenomenleştiren oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor.

27 Ocak 1965 doğumlu olan ünlü oyuncu, 56.yaş günü öncesinde sevenlerine, dostlarına ve hayranlarına hitaben bir kampanya duyurusunda bulundu. Yeni yaş günü öncesinde Türk Kanser Derneği’ne yardım için kampanya başlatan Kaynarca, instagram hesabından yaptığı duyuru ile de takdir topladı.

Kaynarca, mesajında şunları yazdı: Sevgili ailem ve dostlarım, 27 Ocak benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım.

Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Bağış linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Oktay Kaynarca'dan takdir toplayan kampanya duyurusu! 23

Takipçileri ünlü oyuncunun bu paylaşımına mesajı aldıklarını belirten yorumlar yaptı ve bu hareketi ile de Kaynarca’yı takdir ettiklerini belirten ifadeler kullandı.