Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinden çok yeni fotoğraflar geldi!..

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinden çok yeni fotoğraflar geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın, kariyeri için çok özel bir projeye imza atmak üzere çalışmalara başladığının haberini vermiştik.

Ünlü oyuncunun bu defa yapımcı olarak da karşımıza çıkacağı ve ATV’de yayınlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri son hız sürüyor.

Oktay Kaynarcai sosyal medyada dizinin setinden yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Özbekistan’daki setinden gelen yeni fotoğraflar heyecanlı izleyicinin merakını iyiden iyiye artırıyor.

Aynı zamanda baş rolünde olduğu yeni dizisinin oyuncu kadrosunu bizzat kendisi oluşturan Oktay Kaynarca, ‘Cezayir’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden çok yeni fotoğraflar geldi!.. 3

Oktay Kaynarca instagram hesabından yaptığı yukarıdaki son paylaşımına, “Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setinden Semerkand açıları, devamı gelecek” notunu düştü.

Çekimleri son hız süren dizinin setinden gelen fotoğraf izleyicilerin merakını iyice artırdı. Ben bu Cihana Sığmazam dizisinin setinden daha önce de fotoğraflar gelmiş, Oktay Kaynarca’nın askeri kıyafetler içinde olduğu görülmüştü.

Onur Tan’ın hem yapım ortağı hem de yönetmen olarak yer aldığı projenin güçlü oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler ise şöyle: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Yeni dizinin konusuyla ilgili hala bir açıklama yapılmadı. Çekimlere İstanbul’da başlayan ekip halen Özbekistan’da çalışmalara devam ediyor. Dizi için dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da çekimler yapılacak.