Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz diziler Kanunsuz Topraklar ve Kuzey Güney yabancı izleyicilerin kalbini fethedecek!

Unutulmaz diziler Kanunsuz Topraklar ve Kuzey Güney yabancı izleyicilerin kalbini fethedecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçen kış sezonunda yayınlanan Kanunsuz Topraklar ve yaklaşık 11 yıl önce Kanal D’de yayınlandığında büyük ses getiren Kuzey Güney dizisinin yurt dışı yolculuğu yeni ülkelerle devam ediyor. Kanunsuz Topraklar doğuda, Kuzey Güney de batıda bir ülkede gösterilecek.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın ilk bölümü 29 Eylül 2021’de yayınlanmıştı. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi çok büyük bütçelerle ekrana gelmişti. Dizi izleyiciler tarafından çok sevilmesine rağmen reytinglerden düşük puan alınca 16. bölümde ekranlara veda etmişti.

Zengin aile kızı Gülfem ve maden işçisi Davut’un aşkını anlatan Kanunsuz Topraklar şimdi İsrail’de gösterilmeye başlanacak. Lawless Love ismiyle İsrailli izleyicinin karşısına çıkacak Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu şöyleydi:

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklif vardır.

Unutulmaz diziler Kanunsuz Topraklar ve Kuzey Güney yabancı izleyicilerin kalbini fethedecek! 7

Malik Bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem, ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba saba bir adam olarak gördüğü Davut’un zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gedik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in yer aldığı Kuzey Güney dizisi ise birbirinden çok farklı karakterde iki kardeşin hikayesini anlatıyordu. Ay Yapım tarafından çekilen ve iki sezon devam eden Kuzey Güney dizisi de çok yakında İspanya’da gösterilmeye başlanacak.

2011-2013 yılları arasında yayınlanan Kuzey Güney dizisinin konusu ise şöyleydi: Güney, babasının kabullendiği bu dar dünyanın dışına çıkmak ve zengin bir hayat sürmek için hırsla çalışıp, iyi bir üniversiteye girmeye çalışırken, en büyük hayali asker olmak olan Kuzey askeri akademiye girmenin hayallerini kurar. İk kardeşin hayatı, Cemre’nin (Öykü Karayel) kuaför olan annesi Gülten (Zerrin Tekindor) ile birlikte mahalleye taşınmasıyla altüst olur.