Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturacak Zeytin Ağacı için geri sayım başladı!

Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturacak Zeytin Ağacı için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Tuba Büyüküstün’ü hayranları çok özledi. En son Sefirin Kızı’yla ekrana gelen başarılı oyuncunun geri dönüşüne ise çok az kaldı. Büyüküstün’ün başrolünü paylaştığı Zeytin Ağacı isimli diziye kavuşmak için 10 günden az süre kalırken yapımla ilgili her paylaşım büyük heyecan yaratıyor.

Tuba Büyüküstün’ü uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşturacak yeni Netflix dizisi iZeytin Ağacı, 28 Temmuz’da vizyona girecek. Dizinin yayını için çok az süre kalırken Tuba Büyüküstün hayranları arasındaki heyecan da iyice arttı. Dizinin paylaşılan afişi de merakları iyice artırdı.

Zeytin Ağacı dizisiyle ilgili yapılan her paylaşım büyük heyecan yaratıyor. Dizinin son olarak afişi paylaşıldı ve çok beğenildi. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Tuba Büyüküstün’ü çok beklediklerini ve çok özlediklerini belirterek başlayacak yeni yolculukları için heyecanlarının büyük olduğunu dile getiriyor.

Tuba Büyüküstün’ü hayranlarına kavuşturacak Zeytin Ağacı için geri sayım başladı! 7

Hikayesi Ayvalık’ta geçen dizinin afişinde de bir zeytin ağacı resmi var. İngilizce adı Another Self olarak duyurulan dizide Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi çok başarılı isimler yer alıyor.

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. Ada ile Toprak isimli iki karakterin aşkının ön plana çıktığı Zeytin Ağacı’nda Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor.