Ana sayfa Dizi Haberleri Oldu mu şimdi Jet Sosyete! Serkan Keskin, aynı gün iki ayrı dizide!

Oldu mu şimdi Jet Sosyete! Serkan Keskin, aynı gün iki ayrı dizide!

tarafından ker_def

Fox TV, yeni dizisi Öğretmen ile 4 Mart Çarşamba akşamı büyük bir çıkış yapmak amacında Dizinin kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol bulunuyor… Ancak ilk bölüm için Fox TV’yi açanlar ile Star TV’de Jet Sosyete’nin 3. sezon bölümünü izleyecekler çok şaşıracak. Çünkü iki dizide de Serkan Keskin olacak. Jet Sosyete’nin Puhu TV’de yayınlanan bölümünün konuğu Serkan Keskin idi ve bu bölüm Star TV’de 4 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.

Aynı saatlerde Fox TV ise Öğretmen dizisinin ilk bölümünü yayınlayacak. Serkan Keskin ise iki ekranda yer alarak dizi izleyicileri için farklı bir deneyim sunacak. İki farklı ekran, iki farklı dizi, birisi dram diğeri komedi. İkisinde de Serkan Keskin… Bir dizide komedi diğer dizide dram ile iç içe olacak.

Oldu mu şimdi Jet Sosyete! Serkan Keskin, aynı gün iki ayrı dizide! 8

Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak bölümünün özeti şöyle: Dizinin yeni bölümünde; Cengiz şirketin sonbahar satışlarının kötü gitmesinden ötürü patlamaya hazır bir bomba gibidir. Cengiz’i sakinleştirmek için Tony, Gizem, Zahide ve Ozan seferber olur. Alara bir kök hücre kampanyasına bağışçı bulmak suretiyle destek verirken, Şennur’un kanının bir hastayla uyuşması ortalığı karıştırır.

JET SOSYETE’DE GİZEM’İN ALTIN GÜNÜ TUTKUSU

Cengiz’in teknoloji bağımlılığı, Gizem’in altın günü maceraları ve Alara’nın değişim kararı izleyiciyi kahkahaya boğacak. Boyun ağrısı yüzünden hayatı cehenneme dönen Cengiz’in rahatsızlığının sebebinin cep telefonu bağımlılığı olduğu ortaya çıkar. Doktorunun tavsiyesiyle telefonundan uzak durmaya çalışan Cengiz, bağımlılığından kurtulmak için birbirinden komik çareler
üretir…

Oldu mu şimdi Jet Sosyete! Serkan Keskin, aynı gün iki ayrı dizide! 9

Gizem, Safiye’nin bir süredir devam ettiği altın günlerine katılmaya başlar ancak ortama uyum sağlamakta hayli zorlanır. Alara ise cemiyetteki imajını düzeltmek için ‘normal bir genç kız’ gibi davranmaya karar verir ancak Tony, Alara’yı eski haline döndürmek için elinden geleni yapacaktır. ‘Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; konuk oyuncu olarak Serkan Keskin olacak. Keskin dizide Doktor Serdar rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin Birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra sezon içerisinde her bölüm ünlü isimleri konuk eden Jet Sosyete, Çarşamba günü saat 20.00’de Star’da.