Ana sayfa Dizi Haberleri O’nu tanıdınız mı? Ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çevirdi!

O’nu tanıdınız mı? Ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisi, Binnur Kaya gibi güçlü bir oyuncunun yeniden dizilere dönmesi açısından da önemli bir bayrak taşıyor. Dizi, gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak senaryolaştırıldı. Ünlü isimlerin konuk oyuncular olarak yer alacakları dizideki terapi sahneleri izleyenleri hayli sarsacak. Tanıtımları yayınlanan dizide ‘Kim bu kadın?’ dedirtecek bir isim de var. Evrim Alasya’yı tanımakta güçlük çekeceksiniz!

Tanıtımı izleyen sesini tanısa da kısacık saçlı ve perişan görünen haliyle onu tanımak gerçekten çok zor! Canlandırdığı kadının acı hayat hikayesiyle ekran başındakileri de ağlatacak olan bir rolle Kırmızı Oda dizisine konuk olacak. Oyuncunun tanıtımdaki halini görenler ise o olduğuna emin olamıyor! Ihlamurlar Altında, Gönülçelen, Güneşin Kızları, Koca Koca Yalanlar gibi dizilerde de rol alan Alasya’yı ilk kez böyle bir rolde göreceksiniz…

O'nu tanıdınız mı? Ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çevirdi! 9

Oyuncunun saçlarına ne olduğu ise büyük merak konusu! Uzun ve güzel saçlarını dizi için mi kestirdi yoksa peruk mu kullandı büyük merak konusu oldu. Bu arada dizinin 4. tanıtımında dikkat çeken iki isim daha var. Onlar da şimdiden sosyal medyanın merak konusu oldular…

Hande Doğandemir ve Salih Bademci ise aşkla evlenen ama evlilikleri şiddet ve korku sarmalına dönüşen bir çifti oynayacaklar. İkilinin sarsıcı hikayeleri ve terapiste anlattıkları sahneler ise tüyleri diken diken edecek…
Yapımcılığını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlunun gerçek karakterlerin gerçek hikayelerine dayanan eserinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ çok yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

O'nu tanıdınız mı? Ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çevirdi! 10

‘Kırmızı Oda’nın başrolünde yer alan usta oyuncu Binnur Kaya, seyircinin karşısına bambaşka bir karakter ile çıkıyor.
Daha önce oynadığı dizilerdeki rolleri ile seyirciden büyük beğeni toplayan Binnur Kaya bu kez; mesleğinde usta bir terapiste hayat verecek. Binnur Kaya, gerçek karakterlerin gerçek hikayelerinden esinlenerek çekilen dizide insan ruhunun derinliklerine inecek!

O'nu tanıdınız mı? Ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çevirdi! 11

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür, Meriç Aral, Baran Arslan, Canberk Gültekin’in rol aldığı Kırmızı Oda’da, gerçek hayata dayanan çarpıcı hikayelerde birbirinden ünlü isimler de konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kırmızı Oda’nın yayın tarihi henüz belli değil. Çok yakında yayınlanacağı ifade edilmekte. Çekimleri uzun süre önce başlayan dizinin Eylül sezonunda ekranda olması bekleniyor.

İşte dizinin sarsıcı 4. tanıtımı: