Ana sayfa Sosyal Medya Herkese lazım dost! Beyza Şekerci, Bergüzar Korel’i yere göğe sığdıramadı..

Herkese lazım dost! Beyza Şekerci, Bergüzar Korel’i yere göğe sığdıramadı..

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler dünyasında yakın dost olmak öyle çok rastlanır bir durum değil! En azından pek çok ünlü isim, kendileri bu tür beyanlarda bulunuyorlar kimi zaman. Ancak tabii bu tür dostlukların hiç yaşanmadığı da söylenemez. Pek çok ünlü isim, yakın dostu olan ünlülerle kimi zaman sosyal medyada samimi pozlarıyla dikkat çekiyor.

Bu iki ünlü isim arasında Beyza Şekerci ve Bergüzar Korel de bulunuyor. İki isim, bu yaz da bir araya gelerek verdikleri pozlarla dikkat çekmişlerdi. Şekerci ve Korel’in aynı mayoyu giyip pişti olduklarını söyleyerek eğlendikleri haberin ana fotoğrafında yer alıyor. Dün de Bergüzar Korel, Beyza Şekerci’nin siyah beyaz fotoğraflarını çekerek O’nu fotoğraflamaktan keyif aldığını söylemişti.

Bilindiği gibi Beyza Şekerci, oyunculuğunun yanı sıra uzun yıllar bale yapmış bir isim. Oyuncu Engin Hepileri ile evli olan Beyza Şekerci ve Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel, iki anne ve iki iyi dost olarak arkadaşlıklarını sürdürüyorlar. Dün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Beyza Şekerci’yi öven Korel’e bu kez de arkadaşından bir jest geldi!

Beyza Şekerci, Bergüzar Korel’e olan duygularını dile getirdiği mesajında Korel’le birlikte çekilen bir fotoğraflarını yayınladı ve onun hem sırdaş hem abla hem de kardeş olarak hayatındaki yeriyle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

İşte Beyza Şekerci’nin paylaşımı:

Hani duygularını en rahat anlatabildiğin, hiç bir zaman yargılanmayacağını bildiğin, kaygını kaygısı yapan ve yaptığın, olsun olmasın hep birlikte çabaladığın, gözyaşını ve kahkahanı fütursuzca savurduğun, hep orada olduğunu bildiğin bir kalp varsa hayatında, sana dost, arkadaş, sırdaş, abla, kardeş her birşey olabiliyorsa şanslısın bu hayatta????
Hepimizin şansısın sen, iyiki doğdun güzel kalplim???????? @berguzarkorel

Herkese lazım dost! Beyza Şekerci, Bergüzar Korel'i yere göğe sığdıramadı.. 7