Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu kendisine bakım yaptırdı!

Onur Büyüktopçu kendisine bakım yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, yaz ayı ile birlikte Çarkıfelek yarışmasına başlayarak yeniden ekranlarda boy göstermeye başladı. Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen programın koltuğunu Emre Karayel’den devralan Onur Büyüktopçu, dikkat çeken bir performans ile Çarkıfelek hayranlarını mutlu etti.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan oyuncu, sağlığına da dikkat ediyor. Instagram hesabından Operatör Doktor Berktuğ Erdoğan ile fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, kapsamlı bir muayene geçirdi.

Onur Büyüktopçu, “Bugün canım doktorum göz hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Berktuğ Erdoğan ile buluştuk, kapsamlı göz muayenemi yaptırdım” notu ile takipçilerine duyurdu.

Takipçilerine de uygun fiyat ile muayene fırsatı için kampanya bilgisi veren Onur Büyüktopçu, son dönemde hayranlarının dizilerde yer alması isteğine rağmen, televizyon programlarını tercih ediyor.

Yemekteyiz’in ardından Damat Bayıldı isimli programı yapan ünlü oyuncu, Çarkıfelek tercihiyle de dizi bekleyen hayranlarını bir kez daha üzdü.

Onur Büyüktopçu kendisine bakım yaptırdı! 7