Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu ve Berk Oktay konusu beyinleri hackliyor!

Onur Büyüktopçu ve Berk Oktay konusu beyinleri hackliyor!

tarafından ker_def

Yemekteyiz yarışmasının başarılı sunucusu Onur Büyüktopçu ile Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay’ın son dönemde yaşadıkları birbirlerine benzer konular…

Onur Büyüktopçu’nun müstehcen fotoğraflarını sosyal medyaya yayacağı tehdidi ile şantaja maruz kaldığı haberleri magazin gündeminde yer almıştı. Onur Büyüktopçu, kimseye para vermediğini ve hamen adalete başvurduğunu belirtti. Büyüktopçu’ya şantaj yapan kişinin arkadaşı olduğu da ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl ise Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu’nun müstehcen fotoğrafları sosyal medayadan paylaşılmıştı.

Onur Büyüktopçu’ya şantaj yapan kişinin arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Berk Oktay, konusunda ise eşi Merve Şarapçıoğlu’nun 6 yıl hapsi isteniyor. Berk Oktay ve eşinin fotoğraflarının yayılmasının Merve Şarapçıoğlu’nun annesi adına alınan ip adresinden yapıldığı tespit edilmişti. Başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu’nun çarpıcı yorumlarının yer aldığı Magazin Noteri, programı Youtube ekranında itakipçileriyle buluşuyor. Ali Eyüboğlu, magazindeki bu iki gelişmeyi birlikte yorumladı ve kendisinin de beyninin yandığını ifade etti.

Eyüboğlu, “Başınıza bir şey geldi ise birinci, ikinci, üçüncü derece yakınlarınıza bakın. Çok üzücü. Berk oktay konusuyla bağlayalım… İkisini birlikte yorumlayalım. Sosyal medya hesapları hacklenmişti, ikisini de mahçup edecek türde fotoğraflar vardı. Erotik fotoğrafı niye çektirirsin. Karı koca kendi arasında çekebilir, 3. şahıs var kadın var. Bu olaylarda bazen benim beynimde hacklendi. Sanki ben değilim, başkası konuşuyor” diyerek konuya farklı bir yorum getirdi.