Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyenleri kazan kaldırdı! Tepkilerin hedefinde Hatice var!

Kadın dizisi izleyenleri kazan kaldırdı! Tepkilerin hedefinde Hatice var!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin ekranlarının sevilen dizisi ‘Kadın’ dün akşam 54. bölümüyle ekrana geldi. Sarp, Bahar, Pırıl ve çocukların Nezir’in evinde esir olduğu bölüm izleyenleri oldukça bunalttı. Konunun ilerlemeyip Nezir noktasında tıkanıp kalmasına tepki gösteren izleyenler dizinin artık sıkıcı olduğunu, mafya dizisine döndüğünü ve artık eski tadının kalmadığını düşünüyor.

Ancak, dün akşamki bölümde en çok tepki çeken isim Hatice oldu. Bu bölümde Emre ve Şirin giderek yakınlaştı hatta sevgili oldu denilebilecek bir seviyeye geldiler.

Birkaç bölümdür bu ikili arasında bir ilişki yaşanacağının sinyalleri veriliyordu. İzleyici de Şirin’in bunca bölüm yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek yerine sevgili bulup mutlu olmasına kızıyordu. Emre ve Şirin arasındaki ilişki bu tepkilere rağmen hızla ilerlerken Hatice bu duruma oldukça seviniyor, Ceyda ise içten içe daha çok acı çekiyordu.

Dün akşamki bölümde dayanamayıp Emre’ye, Şirin hakkındaki olumsuz düşüncelerini söyleyen Ceyda daha sonra Hatice’nin tepkisiyle karşılaştı.

Ceyda’yı hatır bilmemekle suçlayan Hatice’ye izleyenlerden tepkiler de gecikmedi. Ceyda’nın Şirin için söylediklerinde haklı olduğunu bile bile Hatice’nin verdiği tepkinin itici olduğunu savunan izleyenler “Hatice annelik duygusu taşıyorsun tamam da kendi kızını da normal mi sanıyorsun” “Şirin zaten Hatice’nin şımartması sonucu bu kadar kötülük yapıp ruh hastası olmuş. Hala onu savunuyor” gibi tepkiler verdi.

Şirin ile birlikte olmaya başlayan Emre karakterine de tepki gösteren izleyenler “Ceyda da Emre için üzülmesin. Emre Şirin’le birlikte olup dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın bakalım” gibi yorumlar yaptı.