Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk hallerine bakıp bakıp gülüyorlar!

Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk hallerine bakıp bakıp gülüyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray (Koriş) karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Dizinin birçok hayranı yıllar sonra bile Koriş’in sahnelerini sıklıkla internette bulup izliyor.

Onur Büyüktopçu da karantina günlerinde Koriş’in sahnelerini takipçilerine sunmaya başladı. Oyuncu, bugünkü paylaşımında izleyicilerin çok sevdiği bir sahneyi yayınladı ve büyük de ilgi gördü.

Takipçilerine evlerinde kalmaları tavsiyesinde bulunan oyuncu, son zamanlarda karantina günlerinde sıkılan takipçilerinin yüzünü güldürmek için bu paylaşımı yaptığını belirtti.

Ünlü oyuncu, ayrıca “Hislerimize tercüman olsa da evde kalıyoruz. Bu lafım işi gücü olanlara değil elbette. Allah herkesi korusun, kollasın” diye yazdı.

Takipçilerinin Koriş videolarını neden yayınlamadığını sorduğunu da belirten oyuncu, “Şu zor zamanlarda bir nebze olsa gülebilmek için paylaşıyorum. Belki sonra bi tane daha paylaşırım. En sevdiğiniz sahneyi yazarsanız onu da bir sonra ki postta paylaşırım. Hepinizi seviyorum, evde kalın” diye yazdı. Büyüktopçu’nun birçok hayranı da Kiralık Aşk’taki Koriş’in hallerini internetten sıklıkla aratıp izlediklerini, hala çok güldüklerini ve bazı sahneleri başa sarıp tekrar tekrar izlediklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım.