Ana sayfa Güncel Haberler Alp Navruz, klasik gitar çalmaya başladı ama yolu çok uzun!

Alp Navruz, klasik gitar çalmaya başladı ama yolu çok uzun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, bir süredir evinde karantina altında bulunuyor. Ürgüp’teki çekimlerin ertelenmesinin ardından evinde kendini karantinaya alan Alp Navruz, bir hayli sıkıldığını belirten paylaşımlar yapmıştı.

Oyuncu, evde sıkıntıdan ne yapacağına da şaşırdı. Navruz, eline aldığı klasik gitar ile şarkı çalma çabasıyla dikkat çekti. Klasik gitarı amatör tutuş şekli, ayrıca her iki parmaklarının yerleşimindeki hataların yanı sıra, sağ elin tek bir parmak ile tele vuruş stili ve sol elin hatalı yerleşiminden anlaşılan oyuncu, profesyonel bir destek almadan amatör şekilde gitar çalışmakta… Navruz, “İlkokul, ders 1” notunu da ekleyerek yeni başladığını belirtiyor… Videodan izleyebilirsiniz.

Navruz, ayrıca instagram hesabından yaptığı ev hali paylaşımı ile de beğeni aldı ve takipçilerine evlerinde kalmaları mesajını verdi.

Alp Navruz, klasik gitar çalmaya başladı ama yolu çok uzun! 7

Editör Notu: Klasik gitar çalışmalarında yanlış el tutuşları ve parmakların hatalı yerleşimi ileride geri dönülmez yanlışlara kapı açar, Alp Navruz’a bu çalışmaları ilerletecek ise profesyonel destek almasını tavsiye ediyoruz.