Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven sakalları kesti, peki Zalim İstanbul’a ne oldu?

Berker Güven sakalları kesti, peki Zalim İstanbul’a ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Berker Güven, koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantina altında bulunuyor. Koronavirüsün ülkemizde görülmesi ile birlikte Avşar film sette çekimleri durdurmuştu.

Zalim İstanbul ekibi, evlerine çekilirken çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda da herhangi bir planlama yapılmamıştı. Berker Güven’in bugün sakallarını kesmesinin ardından Zalim İstanbul dizisi için sete çıkılmasının çok uzun zaman alabileceği, belki de dizinin final yapmasının bile olası olabileceği düşünülüyor.

Berker Güven, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla üzerindeki mavi tişörtü ile yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Bir takipçisi, “Nasıl güzel adamsın, kalbin yüzüne vurmuş” yorumunda bulundu.

Oyuncu, “Evet sakalımı kestim” diyerek de takipçilerine eski bir fotoğraf olmadığını anlatmış oldu. Güven’in hayranları bu halini beğendiklerini ve bebek yüzünün de böylelikle ortaya çıktığını belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım:

#otizmemaviisikyak #dünyaotizmfarkındalıkgünü sen de mavi giy, fotoğrafını paylaş, Dünya Otizm Günü’ne farkındalık yarat! Not : Evet, sakalımı kestim.

Berker Güven sakalları kesti, peki Zalim İstanbul'a ne oldu? 7