Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu’nun Yemekteyiz’i bırakmasının nedeni yeni bir dizi mi?

Onur Büyüktopçu’nun Yemekteyiz’i bırakmasının nedeni yeni bir dizi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadığı Koriş rolüyle çok sevilen Onur Büyüktopçu, iki sezondur TV8 ekranında Yemekteyiz programını sunuyordu.

Onur Büyüktopçu’nun, zaman zaman izleyicilerle programda dertleşirken, “Dizilere mi dönsem?” şeklinde kimi yorumlar yapmaya başladığı görülüyordu.

Yarışmacıların tuhaf eleştirileri, tavırları, kimi saygısızlıklarına çoğu zaman tahammül etmekte zorlanan Onur Büyüktopçu, görünen o ki bu duruma bir sezon daha devam edemeyecek!

Büyüktopçu, Yemekteyiz’den kesin olarak ayrılma kararı verdi. Son durumu instagram hesabından yaptığı paylaşımla dün yapmıştı.

Onur Büyüktopçu, “Sizlerden çok fazla mesaj aldım. Bunu cevaplamam boynumun borcu olarak kabul ediyorum. Evet, yeni sezonda Yemekteyiz’de olmayacağım. Ama çok yakında güzel haberlerim olacak” açıklamasını yapmıştı.

Şimdi takipçileri heyecanla Onur Büyüktopçu’nun müjdesini bekliyor. Büyük ihtimalle ünlü oyuncu, yeni sezonda bir diziyle ekranda olacak. Hatta kimi tahminlere göre, bir yaz dizisinde oynama ihtimali de var!

Bekleyip hep birlikte göreceğiz…

Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz'i bırakmasının nedeni yeni bir dizi mi? 7